Vážení zákazníci, poslední objednávky v tomto roce budeme odesílat 21.12.2018, pak opět až 2.1.2019. Doručení objednávek do Vánoc garantujeme u objednávek odeslaných nejpozději 14.12.2018 společností GEIS....Prodejna na Praze 4 bude mít otevřeno do pátku 21.12.2018, 22.12.2018-2.1.2019 bude zavřeno, otevřeno opět až 3.1.2019

Ochrana osobních údajů - GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR

Osobní údaje kupujících jsou uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění. Dále nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) platné od 25.5.2018

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího pro účely kupní smlouvy a pro marketingové účely. Kupující souhlasí se zasíláním obchodních nabídek a sdělení, přičemž tento souhlas je kupující oprávněn s okamžitou platností kdykoliv odvolat. Osobní údaje nebudou předány třetím osobám, s výjimkou těch, které by zajišťovaly splnění povinností prodávajícího z kupní smlouvy, avšak pouze v nezbytném rozsahu.

Prodávající uchovává tato elektronická data : jméno a příjmení, adresu, telefonní číslo, e-mail, u firem IČ, DIČ a jméno oprávněné osoby. Data jsou uložena a zabezpečena na serveru u poskytovatele  e-shopu fy.Shoptet s.r.o., Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 6, IČ: 28935675 (ošetřeno Zpracovatelskou smlouvou) a zálohována na speciálním zařízení NAS uzavřeném v elektronicky a mechanicky zabezpečeném prostoru skladu fy.MoVe materiál, Vokrojova 3377/6, 143 00 Praha 12. Správcem těchto dat je  majitelka e-shopu MoVe materiál Monika Němcová a manžel Vratislav Němec. Databáze se uchovává minimálně po dobu 15-ti let od ukončení smluvního vztahu. Objednávky v papírové formě se uchovávají podle zákona o účetnictví po dobu 10-ti let a jsou uloženy v elektronicky a mechanicky zabezpečeném prostoru skladu fy.MoVe materiál, Vokrojova 3377/6, 143 00 Praha 12. Po této době jsou skartovány.

Kupující je oprávněn své osobní údaje kdykoliv změnit či požádat o jejich výmaz a to pouze písemnou formou (e-mailem nebo dopisem)